Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Optimizmus képes leírás - Pozitív-gondolkodás.tlap.hu
részletek »

Optimizmus - Pozitív-gondolkodás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pozitivgondolkodas.tlap.hu » Optimizmus
Keresés
Találatok száma - 8 db
Az optimizmus felnôttkorban

Az optimizmus felnôttkorban

A tanult tehetetlenség, az önmagát beteljesítő jóslat, sőt a hormonok is befolyásolják viselkedésünket. Ahhoz, hogy nehéz helyzetekben is megértsük reakcióinkat, nem árt tudni, hogy mi és hogyan befolyásolja az állóképességet.

Bízni és biztatni

Bízni és biztatni

Az optimizmus tanítható

Mennyire optimista Ön?

Mennyire optimista Ön?

Hogyan magyarázza önmagának a jó és a rossz eseményeket?

Optimista Klub

Optimista Klub

Minden, ami optimista: Erőt adó gondolkodás. Hogyan élhetsz boldogabb, teljesebb életet, hogyan gyógyulhatsz betegségekből a gondolkodás segítségével? Nem közhelyeket és nem is varázsmódszereket mutatok most, hanem egyszerű és lélegzetelállító nézőpontváltást, mely segít. Dr. Bagdy Emőke pszichológus, tanszékvezető egyetemi tanár a stresszről, a pszichoszomatikus betegségekről és a jóllétünkről osztja meg gondolatait.

Optimizmus

Optimizmus

Wikipedia meghatározás

Önbizalom fejlesztése pozitív gondolkodással

Önbizalom fejlesztése pozitív gondolkodással

A magabiztosság rendkívül fontos, ha hiánytalan életet szeretne élni. Ha önbecsülés problémái vannak, nem lesz sikeres életében. Munkahelyi stressz, problémák a kapcsolatokban, bajok az egészséggel, ezt mind okozhatja az magabiztosság hiánya. Nincs meg a várt siker? Távolinak tűnnek a céljai? Ne keseredjen el, nagyon sokan vannak akiknek ugyanez a gondjuk! Van kiút! Mi segítünk! Legyen ott önbizalom tréningünkön, és alakítsa át rögvest életét. A beszélgetések alkalmával hihetetlenül sok gyakorlati tudást sajátíthat el. Megismerheti, hogy mik a legmeghatározóbb problémák, amelyek sikerei útjában állnak, és megtanulhatja, hogyan gyűrheti le azokat! Ne habozzon, itt az esély, hogy egy boldogabb jövő következzen. Önbecsülés javító tréningünk segít, hogy elérje mindazt, amit csak szeretne: önbizalom, hírnév, boldogság, jómód. Ne mulassza el a lehetőséget, tekintse meg honlapunkat és iratkozzon fel máris.

Tuti menü