Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kapcsolodó módszer: NLP képes leírás - Pozitív-gondolkodás.tlap.hu
részletek »

Kapcsolodó módszer: NLP - Pozitív-gondolkodás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pozitivgondolkodas.tlap.hu » Kapcsolodó módszer: NLP
Keresés
Találatok száma - 8 db
A térkép nem a terület - Elérhető célok NLP-vel

A térkép nem a terület - Elérhető célok NLP-vel

A térkép nem a terület. Elérhető célok - NLP-vel. Ha fogékony vagy az új és izgalmas dolgok iránt, és szívesen megismerkednél valamivel, amivel könnyedén megváltoztathatod az életedet - ha akarod, és miért nem akarnád? :) -, vagy ha

Anthony Robbins: Szabadítsd fel a benned rejlő erőt!

Anthony Robbins: Szabadítsd fel a benned rejlő erőt!

A 4 napos szeminárium alatt Tony Robbins, olyan személyes teljesítmény növelő stratégiákat ismertet, amelyeket 30 éves tapasztalata alatt tanított - többek között olyan világszinten elismert vezetőknek, mint Bill Clinton és Donald Trump - és amelyek segítenek a céljaink megvalósításában: karrierben és a magánéletben egyaránt. A Magyarorszáról érkező résztvevők és csoportok számára kedvezményes jegyárat kínálunk, első alkalommal magyar szinkronfordítással!

Mindennapi NLP

Mindennapi NLP

NLP,Neuro,Lingvisztikus,Programozás,tanf olyamok,hírlevél,agykontroll,személyiségf ejlesztés,önismeret

NLP a Wikipédiaban

NLP a Wikipédiaban

Wikipedia meghatározása

Online Párkapcsolati Tréning

Online Párkapcsolati Tréning

Online Párkapcsolati Tréning - Dinnyés Márta és Szűcs Tibor levelezős trénigje párkapcsolati problémák megoldásához és párkapcsolati célok eléréséhez. A tanfolyam célja, hogy a résztvevők feltérképezzék, megismerjék jelenlegi helyzetüket a párkapcsolatban (akkor is, ha jelenleg egyedülállók), pontosan meghatározzák, kire vagy mire vágynak, és legyenek képesek tudatos lépésekkel tartalmas és boldog párkapcsolatot kiépíteni, illetve a jelenlegi kapcsolatuk minőségét jelentősen javítani.

Szabóné Suri Irén veszprémi pszichológus

Szabóné Suri Irén veszprémi pszichológus

Szeretettel várom azokat, akik a mélyebb önismeret és hatékonyabb problémakezelés igényével keresnek újszerű megoldási lehetőségeket életútjuk során felmerülő problémáik megoldásához. Változni és változtatni akarnak, aminek a forrását elsősorban önmagukban keresik. Segíteni tudok: stressz, szorongás, pánik, alvászavar, önértékelési zavarok, párkapcsolati és gyermeknevelési problémák megoldásában Olyan célokat tűzhetünk ki, amelyek kibontakoztathatják valódi lényünket, és ugyanakkor egyensúlyban vannak környezetünkkel is. Szabóné Suri Irén, pszichológus, pár- és családterapeuta, pszichodráma-vezető

Színtiszta NLP

Színtiszta NLP

információk az NLP-rôl Csak kevesen tudják, hogy kipróbált és működő technikák segítségével hatalmas problémákat lehet hasznos erőforrássá változtatni. Minden megvan benned ahhoz, hogy azzá válj akivé szeretnél! Díjtalan hírlevelünkben bemutatjuk az NLP-t, amivel mindez lehetséges!

Tuti menü