Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pozitív-gondolkodás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: karakteranalizis.hu - Nincs [5. oldal]
részletek »

Pozitív-gondolkodás képes leírás: karakteranalizis.hu - Nincs [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: pozitivgondolkodas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 139 db
karakteranalizis.hu

karakteranalizis.hu

Ismerd meg önmagad fizikai-érzelmi-szellemi szinten. Milyen energiákkal rendelkezel? Érzelmeid mennyire befolyásol döntéseidben? Gondolkodásod mennyire határozza meg tetteid? Hogyan reagálsz stressz esetén? Mennyi információt vagy képes feldolgozni? milyen lenne számodra az ideális pálya? Egyedül szeretsz dolgozni?

KarizmaCentrum

KarizmaCentrum

Itt található néhány egyszerű gyakorlat a gondolataink befolyásoló ereje megtapasztalásához

Karma terápia

Karma terápia

A test, lélek, szellem harmóniája elengedhetetlen ahhoz, hogy a testi épség és a lelki béke meg legyen. A karma terápia több részből tevődik össze. A karma asztrológia segítségével elkészítem az egyén születési horoszkópját, melyből kiolvasható az életterv, nehézségek, képességek, tehetségek, betegséghajlamok. Az egyén energetikai rendszerének vizsgálata a másik összetevő, ugyanis a testben kialakuló energia blokkok jelennek meg fizikai szinten, mint betegségek. A karma terápia harmadik összetevője a lélek vizsgálata, és a lelki egyensúly helyreállítása, mert a lelki gyötrelmek, zavarok a betegségek gyökerei. A karma terápia negyedik összetevője a gondolatra hat, ugyanis a téves, helytelen gondolatok kibillentenek bennünket a lelki egyensúlyból, ez pedig elhomályosítja tisztánlátásunkat. Szolgáltatásaim teljes körét megtalálja a www.karma.shp.hu weboldalon.

Légy pozitív! - Webáruház és blog pozitív gondolkodóknak

Légy pozitív! - Webáruház és blog pozitív gondolkodóknak

A Légy pozitív! weboldal egy - a pozitív gondolkodás jegyében íródott - blogként indult, ami mellé a későbbiekben egy webáruházat is életre hívtunk. A webáruház ajándék- és használati tárgyakat, lakásdíszeket, meditációs CD-ket, mandala képeket és medálokat, pólókat valamint könyveket kínál mindazok számára, akik szeretnének saját vagy szeretteik életébe becsempészni egy kis vidámságot és pozitív energiát. Emellett nemrég egy Magyarországon újnak számító termékcsalád /TC Energy Design/ is helyet kapott kínálatunkban. Csatlakozz Facebook oldalunkhoz is, és mi minden nap megajándékozunk egy pozitív gondolattal!

Lélekemelő, motiváló mai ige

Lélekemelő, motiváló mai ige

A csodálatos, motiváló mai Ige hírlevél sorozat, és a keresztény könyvek, amelyből nem csak válaszokat ad, de mindennapjaidban is segítséget nyújt. Isten üzenetét közvetíti. A hírlevelek és a cikkek nemcsak motiválnak, de reményt, erőt is adnak, erősítik a hited, miközben tanítanak a bibliai alapelvekre. Az olvasottak hatására a hited jelentősen erősödni fog. Mindennapi problémáidra, kéréseidre kapsz választ. A hírlevelekkel pedig nemcsak a hited erősödik, de Jézust is megismered, kapsz egy képet Isten valódi jelleméről.

Life coaching

Life coaching

A coaching olyan támogatói módszer, ahol fontos a hitelesség, ezért egy jó coach csak olyan témákat vállal, amelyekben személyes sikeres tapasztalatokkal bír. Forduljon hozzám, ha a magánéletében szeretne változást, ha az egészség és életmód kérdései foglalkoztatják, ha nincs munkája, vagy nem szereti, amit csinál, ha van munkája, de szeretné jobban végezni, ha meg kell írnia valamit, de úgy érzi, képtelen rá.

Maghar Akadémia

Maghar Akadémia

Karsay István - A pozitív gondolkodás c. előadás anyagának az ismertetése

Hirdetés
Make A Better World

Make A Better World

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy csak igen csekély mértékben tud hozzájárulni ahhoz, hogy világunk jobb legyen. Ez nem így van! Igenis nagy hatással lehetünk az emberekre és a minket körülvevő világra.

Megvalósítás alatt

Megvalósítás alatt

Megvalósítás alatt: az Élet. Azaz kreatív ötletek a női lét megkönnyítésére, célállítás, ajándékozás, rendszerezés a környezetvédelem és spórolás jegyében, boltajánló, egészség, receptek és folyamatos fejlődés új és egyre bővülő blogja az egyszerűség jegyében. Tervben van minden - a zenétől, az étkezésen át, a ruházaton keresztül, akár a passzív házig - az egészen piciktől a lehető legnagyobbakig. Akárhogy is, a legfontosabb ami a céljaid eléréséhez kell, az Te magad vagy. - kellemes böngészést!

Mennyire optimista Ön?

Mennyire optimista Ön?

Hogyan magyarázza önmagának a jó és a rossz eseményeket?

Mindennapi NLP

Mindennapi NLP

NLP,Neuro,Lingvisztikus,Programozás,tanf olyamok,hírlevél,agykontroll,személyiségf ejlesztés,önismeret

Moksa elixír - cseppnyi harmónia

Moksa elixír - cseppnyi harmónia

A moksa elixír annak köszönhetően kavart nagy port, mert nem a betegséget vagy annak tüneteit kezeli, vagy csak próbálja elnyomni, hanem inkább a betegségek kialakulásának okaira megy. Az egész módszer alapja az, hogy egy szervezet akkor lehet ellenálló, ha egységes, márpedig az egység oda, amennyiben nem vagyunk összhangban önmagunkkal. A módszer első lépéseként javasolt egy kisebb kikapcsolódás, a gondolatok rendezése olyan környezetben, ahol az érzelmi behatások minimálisak, így a hatékonyság maximális lesz.

Motiváló bibliai idézetek

Motiváló bibliai idézetek

Ez az oldal érted jött létre, hogy közelebb kerülhess Csodálatos, inspiráló mai ige, amelyek alkalmazásával csodák történnek. Írásaimmal bátorítalak és reményt adok. Erőt adok ahhoz, hogy ismét felállj és folytasd az utadat. Célom, hogy bibliai idézetekkel segítséget nyújtsak keresztény embereknek, akik keresik Istent. Olyan személyeknek, akik esetleg elcsüggedtek, elfáradtak. Szeretnék reményt adni az embereknek, miközben tanítom őket. Bemutatom, hogyan alkalmazd a biblikus hitet a mai világban.

Nadanusandhana - A hangrezgések felfedezése

Nadanusandhana - A hangrezgések felfedezése

A Nadanusandhana Zenekart 2011 Januárjában alakítottuk meg. Ősi és újkori spirituális és meditációs zenéket, mantrákat, pozitív töltetű dalokat adunk elő ének, zongora, ütő és fúvós hangszer felállásban. A zenekar neve szanszkrit- ül annyit tesz, hogy ?A hangrezgések felfedezése?. Ezekkel az együttzengésekkel azon embereket próbáljuk megszólítani, akik szeretnének kicsit közelebb kerülni belső igazi önvalójukhoz a zene általi önátadáson keresztül. Oldalunkon letülthetőek a bemutatkozó szövegezésünk, zernék ill. mantrák szövegei, különböző nagy Mesterek idézetei (Eckhart Tolle, Nisargadatta Maharaj, Ramana Maharshi, Papaji, Ganga, Gangaji, Swami Rama). Demo CD-nk is elérhető az oldalon Soundcloud-os linkekkel. Tervezünk egy zenei elmélyüléssel kapcsolatos blogot.

Nincs több titok rendezvénysorozat

Nincs több titok rendezvénysorozat

Különleges és Magyarországon egyedül álló rendezvénysorozat Pozitív Gondolkodóknak és azoknak, akik csak most szeretnének azzá válni. Itt gyakorlati tanácsokat kapsz, melyekkel életed szürke taposómalmát azzá a csodálatos utazássá változtathatod, melyre minden emberi lény születésétől fogva hivatott.

Tuti menü