Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvek, filmek, idézetek képes leírás - Pozitív-gondolkodás.tlap.hu
részletek »

Könyvek, filmek, idézetek - Pozitív-gondolkodás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pozitivgondolkodas.tlap.hu » Könyvek, filmek, idézetek
Keresés
Találatok száma - 18 db
A mennyei prófécia

A mennyei prófécia

könyvajánló Ez az oldal azoknak szól, akik olvasták James Redfield könyvét (könyveit) és információt keresnek a témában, esetleg szeretnének feliratkozni egy, a témával foglalkozó levelezõlistára.

A mennyei prófécia (film)

A mennyei prófécia (film)

John Woodson állástalan tanár véletlenek furcsa összjátéka folytán Peru őserdejébe kerül és részt vesz a kilenc ókori pergamentekercs, más néven a Mennyei prófécia felkutatására irányuló expedícióban.

A titok (film)

A titok (film)

A Titok, azaz a 'The Secret' című film felfedi az univerzum Nagy Titkát. A Titkot, mely századokon keresztül vándorolt, hogy elérjen hozzád is, hogy az egész emberiség javát szolgálhassa. Ez a Titok, a mindenség Titka - a titok a végtelen boldogsághoz, egészséghez, pénzhez, kapcsolatokhoz, szerelemhez, fiatalsághoz: mindenhez, amire vágysz. Ebben a bámulatos filmben minden információt megtalálsz ahhoz, hogy megérthesd és megélhesd a Titkot. Most először a történelem során, a világ vezető tudósai, írói, filozófusai, felfedik Neked azt a Titkot, amely véglegesen megváltoztatta mindazok életét, akik valaha is tudtak erről. Hogy csak néhány példát említsünk, Plató, Newton, Beethoven, Shakespeare, Einstein. Most te is megtudhatod a Titkot. És ez örökre megváltoztathatja az életed!

Böjtölve pozitívan (videó)

Böjtölve pozitívan (videó)

A változás bennünk van - a kérdés már csak az, vajon a böjt során valóban akarunk-e változtatni.

Citatum - Motivational sayings

Citatum - Motivational sayings

Angol nyelvű motivációs idézetek forrással ellátott gyűjteménye. Az idézeteket lehetőség van kategória, szerző, forrás vagy akár a szerző foglalkozása, nemzetisége, születési ideje szerint is listázni. A többi angol nyelvű gyűjteménnyel szemben itt teret kapnak a magyar nyelvű alkotók hivatalos angol fordításaiból származó idézetek is. Regisztráció után lehetőség van a gyűjtemény bővítése mellett kedvencek gyűjtésére, ezáltal a toplisták alakítására is. Az idézeteket a saját oldaladon is megjelenítheted az oldalon lévő kód segítségével, vagy megoszthatod Facebookon, Twitteren és Google -on az ismerőseiddel.

Csíkszentmihályi Mihály: Flow

Csíkszentmihályi Mihály: Flow

Csíkszentmihályi Mihály, Flow - az áramlat, akadémiai kiadó zrt., könyvvásárlás, pszichológia

Hirdetés
Erôleves a léleknek

Erôleves a léleknek

Személyiségfejlesztés, motiváció, kommunikáció, időgazdálkodás, üzletkötés, tárgyalás, marketing, stb.

Gondolkodj pozitívan!

Gondolkodj pozitívan!

A derűs életszemlélet a sikeres és boldog élet záloga. Hogy legyek kiegyensúlyozott és jókedvű a megpróbáltatások és küzdelmek idején? - kérdezik talán sokan. Ezek a különleges költemények számolnak a problémákkal is, számba veszik az élet nehézségeit, belőlük kiindulva adnak megszívlelésre érdemes jó tanácsokat, melyekkel szebbé, gazdagabbá, boldogabbá tehetjük életünket. Ha úgy érezzük, hogy elfogyott az erőnk, és nem tudjuk, merre és hogyan induljunk, lapozzunk bele ebbe a kötetbe, és fogadjuk meg a szavait. A többi már csak rajtunk múlik.

Motiváló bibliai idézetek

Motiváló bibliai idézetek

Ez az oldal érted jött létre, hogy közelebb kerülhess Csodálatos, inspiráló mai ige, amelyek alkalmazásával csodák történnek. Írásaimmal bátorítalak és reményt adok. Erőt adok ahhoz, hogy ismét felállj és folytasd az utadat. Célom, hogy bibliai idézetekkel segítséget nyújtsak keresztény embereknek, akik keresik Istent. Olyan személyeknek, akik esetleg elcsüggedtek, elfáradtak. Szeretnék reményt adni az embereknek, miközben tanítom őket. Bemutatom, hogyan alkalmazd a biblikus hitet a mai világban.

Osho könyvek

Osho könyvek

Osho könyvek és filmek , mp3ak letölthető széles választéka mellett megtalálod még itt OSHO idézeteinek széles tárházát is. Felvett előadások, tanítások letöltése akár magyarul is. Ki is volt ő és mik is az alapvető anításai, illetve céljai? Nálunk szinte mindent megtalálsz, ami OSHO-val kapcsolatos!

Tolle

Tolle

Eckhart Tolle sokak szerint a ma élő legnagyobb spirituális tanító. A Cambridge-i Egyetem fiatal kutatójaként világosodott meg, lelki szenvedése talán legmélyebb pontján, s azóta teljesen más szemüvegen át látja az életet. Ezt az új szemléletmódot magyarázza el műveiben, s hogy miként tud bárki megvilágosodni.

Tuti menü