Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Test, lélek, szellem képes leírás - Pozitív-gondolkodás.tlap.hu
részletek »

Test, lélek, szellem - Pozitív-gondolkodás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pozitivgondolkodas.tlap.hu » Test, lélek, szellem
Keresés
Találatok száma - 29 db
A gondolat nem más, mint energia

A gondolat nem más, mint energia

Szorongás, pánik depresszió, pszichés betegségek, fejfájás, lumbago, stb. kezelése. Homeopátia, akupunktúra, lézerterápia.

A jóga öt alapelve

A jóga öt alapelve

A Jóga jobb életminőséget, magasabb rendű gondolkodást eredményez.

A lélek utazása

A lélek utazása

Mindenütt a világon sokan járják közülünk a tudatosodás útját. Arra törekszünk, hogy egyéni és közös életünket jobban összhangba hozzuk a természet törvényeivel és az egyetemes elvekkel, hiszen csak így élhetünk egyensúlyban és harmóniában önmagunkkal, egymással és a Földdel. Ma, amikor saját személyes gondjainkon túl nap mint nap szembesülünk az ökológiai, társadalmi és politikai problémákkal, nagyon fontos, hogy megtanuljunk tudatosabban élni. Ha Te mint egyén vállalod a felelősséget és tudatosan éled az életed, ezzel példát mutatsz másoknak. Így ők is erőt éreznek ahhoz, hogy csatlakozzanak az utazáshoz.

Angyalok Angyala

Angyalok Angyala

Angyalok Angyala - A szeretet és a célok gyógyító ereje.

Az egészség derűje

Az egészség derűje

Az egészség derűje egy egészségtudatos közösségi portál, amely cikkeket, gondolatokat tartalmaz a testi-lelki egészségről. Az olvasás mellett lehetőség nyílik a cikkek kommentálására, valamint saját cikk beküldésére is. Videótárunk vizuális élménnyel gazdagítja az egészség témakörét. Szakértőink örömmel várják a cikkek, témák vagy a mindennapi élet során felmerülő kérdéseket. Továbbá partnereink segítségével online vásárlást is biztosítunk olvasóink számára egészségmegörző termékekből., Sajnos az egészségünk legfőbb ellensége - meg vagyok erről győződve - nem a zsíros kenyér, és nem kimondottan a pörkölt, hanem a stressz.

Boldogság tervezés

Boldogság tervezés

Érdekel a coaching? Vagy csak úgy érzed, elakadtál valamiben, vagy szeretnél továbbfejlődni egy adott területen? Küldetésünk, hogy átadjuk a boldogságtervezés technikáit és bebizonyítsuk: a boldogság tanulható és tervezhető. A Boldogság Tervezés Programon belül a változtatni, fejlődni vágyóknak különféle motivációs és szakmai olvasmányt, személyes konzultációs lehetőséget (coachingot), műhelyet, tanfolyamot és önismereti táborokat kínálunk. A program mögött szakmai háttérként a pozitív pszichológia és a life coaching szolgálnak, a programot két life coach: Soós Viktória és Jaczenkó László hozta létre.

Csendsziget

Csendsziget

Célunk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő kezelést, legyen az akár egy hosszú nap után kényeztető masszázs, stresszel teli életünkben egy megnyugtató reiki kezelés, vagy kineziológiai oldás, testet kimozgató jóga, ha túlsúllyal küszködünk diétás-tanácsadás, cellulit kezelés vagy fülakupunktúra, fájó csontjainkat átmozgató csontkovácsolás, esetleg gyógytorna, nem utolsó sorban pedig a kíváncsiságunkat kielégítő asztrológia, grafológia, Jantra-elemzés, Tarot kártyavetés.

Ezotéria magazin

Ezotéria magazin

Ezotéria Magazin, mely átsegít a földi problémákon, segítséget ad ahhoz, hogy jobban megértsd magadat és másokat. Tanácsok, gyakorlatok, titkok, melyeket akár minden nap alkalmazhatsz a tudatos válaszhoz és úthoz.

Hirdetés
Fô a pozitív gondolkodás

Fô a pozitív gondolkodás

A mellrák és a pozitív gondolkodás

Gondolattal Teremtők Napja - március 26.

Gondolattal Teremtők Napja - március 26.

E link alatt a látogatók egy személyiség-fejlesztő napra bukkanhatnak, amely 2011. március 26-án, első alkalommal kerül megrendezése Pécsen. A résztvevők öt témában (az erőszakmentes kommunikációtól a párkapcsolatig) hallhatnak előadást neves előadóktól, szakemberektől - Balogh Béla, Báder György, Boér Tamás, Sarkadi Kriszta, Szabó Ilona.

HősNők - Lelki Inspiráció, Modern Nőknek

HősNők - Lelki Inspiráció, Modern Nőknek

A nők, egyénileg, és összefogva is, képesek jobbá tenni a világot. Ezt tudatosítani kell minden nőben, lehetőségeket, célokat és eszközöket kell a kezükbe adni. Az a küldetésünk, hogy megmutassuk, hogyan lehetsz mindig HősNő, és soha nem áldozat! Tedd jobbá a világot, mert képes vagy rá! Meg tudod tenni, Te is!

karakteranalizis.hu

karakteranalizis.hu

Ismerd meg önmagad fizikai-érzelmi-szellemi szinten. Milyen energiákkal rendelkezel? Érzelmeid mennyire befolyásol döntéseidben? Gondolkodásod mennyire határozza meg tetteid? Hogyan reagálsz stressz esetén? Mennyi információt vagy képes feldolgozni? milyen lenne számodra az ideális pálya? Egyedül szeretsz dolgozni?

KarizmaCentrum

KarizmaCentrum

Itt található néhány egyszerű gyakorlat a gondolataink befolyásoló ereje megtapasztalásához

Karma terápia

Karma terápia

A test, lélek, szellem harmóniája elengedhetetlen ahhoz, hogy a testi épség és a lelki béke meg legyen. A karma terápia több részből tevődik össze. A karma asztrológia segítségével elkészítem az egyén születési horoszkópját, melyből kiolvasható az életterv, nehézségek, képességek, tehetségek, betegséghajlamok. Az egyén energetikai rendszerének vizsgálata a másik összetevő, ugyanis a testben kialakuló energia blokkok jelennek meg fizikai szinten, mint betegségek. A karma terápia harmadik összetevője a lélek vizsgálata, és a lelki egyensúly helyreállítása, mert a lelki gyötrelmek, zavarok a betegségek gyökerei. A karma terápia negyedik összetevője a gondolatra hat, ugyanis a téves, helytelen gondolatok kibillentenek bennünket a lelki egyensúlyból, ez pedig elhomályosítja tisztánlátásunkat. Szolgáltatásaim teljes körét megtalálja a www.karma.shp.hu weboldalon.

Lélekemelő, motiváló mai ige

Lélekemelő, motiváló mai ige

A csodálatos, motiváló mai Ige hírlevél sorozat, és a keresztény könyvek, amelyből nem csak válaszokat ad, de mindennapjaidban is segítséget nyújt. Isten üzenetét közvetíti. A hírlevelek és a cikkek nemcsak motiválnak, de reményt, erőt is adnak, erősítik a hited, miközben tanítanak a bibliai alapelvekre. Az olvasottak hatására a hited jelentősen erősödni fog. Mindennapi problémáidra, kéréseidre kapsz választ. A hírlevelekkel pedig nemcsak a hited erősödik, de Jézust is megismered, kapsz egy képet Isten valódi jelleméről.

Life coaching

Life coaching

A coaching olyan támogatói módszer, ahol fontos a hitelesség, ezért egy jó coach csak olyan témákat vállal, amelyekben személyes sikeres tapasztalatokkal bír. Forduljon hozzám, ha a magánéletében szeretne változást, ha az egészség és életmód kérdései foglalkoztatják, ha nincs munkája, vagy nem szereti, amit csinál, ha van munkája, de szeretné jobban végezni, ha meg kell írnia valamit, de úgy érzi, képtelen rá.

Tuti menü